SVETSKA DOSTIGNUĆA U UMETNIČKOM PLIVANJU

Natal­i­ja Ign­ja­tović 18g, završi­la je Sport­sku gim­naz­i­ju, sada studi­ra Fakul­tet bezd­nos­ti i treni­ra mlade pli­vačice – u umet­ničkom i sinhronom pli­van­ju u svom timu.

Bavi se umet­ničkim pli­van­jem od svo­je 8 godine, a višestru­ki je državni prvak, osva­jač mnogih tim­skih i duet­skih nagra­da, sa odličn­im rezul­ta­ti­ma i u solo nas­tupi­ma u  umet­ničkom i sinhronom pli­van­ju. Član­i­ca je reprezentaci­je Srbi­je od  2006–2010 g.

Učes­ni­ca je na mnogim među­nar­o­d­nim tak­mičen­ji­ma: za pio­nirsku reprezentaci­ju učestvo­vala je na Flan­ders Openu u Bel­gi­ji 2007.godine a za kadet­sku reprezentaci­ju je učest­vavo­vala na COMEN kupu u Izraelu 2008.godine i na Medit­er­an­skim igra­ma COMEN Cup‑u u Beogradu 2009.godine — finale u kom­bi­naci­ji. Držav­na juniors­ka prvak­in­ja je u dis­ci­pli­ni Kom­bi­naci­ja, april 2010.godine, nosi­lac je pobed­ničkog KUP‑a Srbi­je za juniorke 2010. godine, zla­to u timu i kom­bi­naci­ji i nosi­lac je pobed­ničkog Tro­fe­ja Beogra­da za kadete 2008.godine. U timu je bila na pozi­ci­ji duet, tim i com­bo.

Član­i­ca je klu­ba „25 maj“ u kome od počet­ka treni­ra, a sada je i tren­er mlađim kete­gori­ja­ma u istom klubu od 2011.g, gde treni­ra decu počet­nike.

Pri­jav­i­la se i za kurs za sudi­je počet­nike koji orga­nizu­je Savez za sinhrono pli­van­je, koji će joj pored tren­er­skog iskust­va pomoći da napre­du­je u ovom sportu i nada se jednog dana bude priz­nati i cen­jeni među­nar­o­d­ni sudi­ja za Srbi­ju. U budućnos­ti se vidi kao uspešni tren­er, ali i sudija,nada se u Srbi­ji, jer je odu­vek imala želju da bude od onih koji će uspeti dopri­nese svo­joj zemlji u razvo­ju ovog pre­di­vnog sporta.