AKREDITACIJA

BEA – Be Bril­liant – Exclu­sive Girls Acad­e­my je akademi­ja ser­ti­fiko­vana i licen­ci­rana od strane glob­alne firme Euro­pro­to­col, čija je akred­itaci­ja prikazana putem orig­i­nalnog doku­men­ta na našem saj­tu. 

To znači da je akademi­ja dobi­la svet­s­ki priz­nat ser­ti­fikat glob­alne firme Euro­pro­to­col koji će dobiti sva­ka polazni­ca škole nakon pohađan­ja 2 semes­tra akademi­je. Vred­nost ser­ti­fika­ta je najviši među­nar­o­d­ni stan­dard firme koja pred­stavl­ja jed­nu od naj­jačih glob­al­nih fir­mi pro­toko­la na sve­tu. 

Euro­pro­to­col je obučavao sko­ro sve vlade i min­istarst­va sve­ta, najprestižni­je aris­tokratske kru­gove i porodice, kao i naj­jače kor­po­raci­je i pojed­ince. O akred­itaci­ji i ref­er­en­ca­ma firme Euro­pro­to­col možete se informisati na saj­tu www.europrotocol.com.

U Srbi­ji prvi put pos­to­ji ovak­va akademi­ja koju pohađa žen­s­ka pop­u­laci­ja od 14 do 19 god­i­na, a koju u sve­tu završava­ju samo nji­hove vršn­jak­in­je iz kru­go­va najviše elite, aristrokrati­je, poz­nate ličnos­ti i vlas­ni­ci najem­i­nent­ni­jih fir­mi i kor­po­raci­ja.

Završetkom akademi­je i sti­can­jem ovog prestižnog ser­ti­fika­ta ima­ju veliku pred­nost pri­likom upisa u strane sred­nje škole, uni­verzitete, kao i u budućnos­ti u svom port­foli­ju za rad u među­nar­o­d­nim kom­pani­ja­ma. Sa akademi­jom smo u Srbi­ju doneli veo­ma uvaženu edukaci­ju koja može doneti poš­to­van­je u visokim svet­skim kru­gov­i­ma školo­van­ja, soci­jalnog i društvenog živ­ota.

BEA- BE BRILLIANT EXCLUSIVE GIRLS ACADEMY

is certified & licensed by Europrotocol  which is

accred­it­ed by the British Accred­i­ta­tion Coun­cil for Inde­pen­dent Fur­ther & High­er Edu­ca­tion (BAC) which is a full mem­ber of the Euro­pean Asso­ci­a­tion for Qual­i­ty Assur­ance in High Edu­ca­tion (ENQA) the UK Reg­is­tered Learn­ing Provider and com­plied with the UK, EU & Inter­na­tion­al­ly Recog­nised Train­ing Stan­dard (TS) I  UKPRL Ref­er­ence No: 10055801. The Euro­pean School of Pro­to­col® and The British School of Pro­to­col® are trad­ing names and reg­is­tered trade­marks owned and run by Euro­pro­to­col.