Goran Kukura

Goran Kuku­ra je na pozi­ci­ji Pre open­ing Gen­er­al Man­ag­er u hotelu Park by Radisson.Poslovnu kar­i­jeru je počeo da gra­di tokom studi­ja u hotelu Hyatt Regency, da bi posle 18 mese­ci rada u Beogradu dobio pri­liku da radi na Bliskom Istoku i učestvu­je u timu koji je postavl­jao i otvo­rio Grand Hyatt Mus­cat. Posle povrat­ka u Beograd, nas­tavl­ja kar­i­jeru u hotelu Hyatt Regency na pozi­ci­ji Man­agera pro­da­je Ban­ke­ta, a zatim i na pozi­ci­ji Zameni­ka direk­to­ra Food & Bev­er­age. Od 2008. godine odluču­je da se opro­ba u kon­sul­tantskom poslu, na polju treninga i edukaci­ja za komu­nika­cione veš­tine, tehnike pro­da­je, prezenta­cione veš­tine i tim­s­ki rad za kor­po­raci­je i firme.

Prošao licen­ci­ran­je za Achieve Glob­al treninge, kao i trenige Lead­er­ship skills, Smart sell­ing, Com­mu­ni­ca­tion skills / Dare to con­nect.

Od 2012. radio u hotelu Avala u Bud­vi, kao Direk­tor hrane i pića, u peri­o­du kada su ost­vareni najbolji finan­si­js­ki rezul­tati i ocene zado­voljst­va gosti­ju na Trip Advi­sor.

Učes­nik pre open­ing tima hotela Crowne Plaza od 2013.godine, gde je radio na pozi­ci­ji Direk­to­ra hrane i pića (Direk­tor sek­to­ra Food & Bev­er­age, Crowne Plaza)

Vodio je tim kole­ga koji je bio među prva 3 hotela u IHG gru­paci­ji po zadovljstvu gosti­ju kao i finan­si­js­ki rezeltati po pitan­ju pro­cen­ta prof­i­ta Za to vreme učestvo­vao je u real­izaci­ji bro­jnih man­i­festaci­ja – Samit OEBS, US Mar­tine ball, Char­i­ty ball, Min­istarske kon­fer­en­ci­je, pri­je­mi Ambasa­da, ASIT, EANS kon­gre­sa, RVLS skupš­tine do raznovrsnih keteringa za razne sportske man­i­festaci­je – Final 4, kval­i­fika­cioni turnir za Olimpi­jske igre…