Milan Đorđević

Milan Đorđe­vić svo­je rad­no iskust­vo gra­dio je u nov­inarstvu, zatim u PR i mar­ket­ing sferi, a sve vreme bio je veo­ma posvećen i sis­tem­atičan u radu sa kon­ji­ma i ljudi­ma. Kao diplomi­rani menadžer u sportu, među­nar­o­d­ni sudi­ja i stjuard, posve­tio se izra­di i prve dese­to­godišn­je Strate­gi­je razvo­ja kon­jičke indus­tri­je u Srbi­ji i time dao putokaz celom kon­jarstvu.

Jedi­ni je u Srbi­ji i regionu koji je više puta bio angažo­van na evrop­skim i svet­skim prven­stvi­ma, kao i Olimpi­jskim igra­ma u Riu i Tok­i­ju, kao službeno lice FEI (Među­nar­o­d­na kon­jič­ka fed­eraci­ja). Bio je šef ekipe irskog seniorskog dresurnog tima na Evrop­skom šam­pi­onatu 2019. godine u Roter­damu, kada je irs­ki tim prvi put u istori­ji izbo­rio kval­i­fikaci­ju za Olimpi­jske igre, Tokio 2020. Dve tit­ule indi­vid­u­alnog i ekipnog državnog prva­ka u kat­e­gori­ji senio­ra u dis­ci­pli­ni dresurno jahan­je su rezul­tat višedeceni­jskog rada i razvo­ja u ovoj kon­jičkoj dis­ci­pli­ni.

Uvek je spre­man da pomogne mladim ljudi­ma koji dele veliku strast pre­ma kon­ji­ma, kao i da vrlo slikovi­to objas­ni svo­je gledište.

Nje­go­va posvećenost razvo­ju sis­tema vred­nos­ti i integrite­ta je stal­na tema, kao i u argu­mentaci­ji i reči­tosti što niko­ga ne ostavl­ja ravn­odušn­im.