Produkcija u pozorištu– kreiranje inovacija pozorišne umetnosti

Natal­i­ja Alek­sić je završi­la Ugos­titeljsko tur­is­tičku školu, a trenut­no je stu­dent treće godine Fakul­te­ta dram­skih umet­nos­ti u Beogradu, na kat­edri za menadž­ment i pro­duk­ci­ju pozoriš­ta, radi­ja i kul­ture. Svo­ju maš­tu pret­vara u stih svo­jih pesama.  Pisan­jem beleži trenu­tak koji je ostavio uti­sak za ceo živ­ot. Iza sebe ima knjigu poez­i­je „Pa šta”, a u pripre­mi je i još jed­na knji­ga. Bila je polaznik Region­alnog cen­tra za tal­ente – oblast književno stvar­alašt­vo i ima Diplo­mu region­alne smotre rado­va iz književnos­ti, gde je osvo­ji­la III mesto radom „Uli­ca čežn­je br.16″, koja gov­ori o odras­tan­ju. Voli glu­mu, bila je polaznik dram­skog Stu­dio cen­tra u kome je igrala u neko­liko pred­sta­va pop­ut  „Želim da pobeg­nem od kuće”. Bila je asis­tent pro­duk­ci­je pri sni­man­ju fil­ma „Mon­te­v­ideo, bog te video” gde se prvi put sus­rela za ozbiljnom pro­duk­ci­jom i ponela mno­go znan­ja. Uči engles­ki i rus­ki, a plani­ra da usavrši svo­je znan­je iz špan­skog jezi­ka. Rekreativno se bavi sportom, a jed­na od velik­ih strasti joj je ples kojim se  bav­i­la tri godine u Beo­den­su, dok je joga  poseb­no privlači. Voli jazz, blues i soul muziku, koja je po njoj bit­na u kreiran­ju slo­bode izraža­van­ja. Ona je ide­jni tvo­rac pro­jek­ta „Poet­zon“ koji je oku­pl­jao sred­njoškolce koji vole da pišu. Nedavno je orga­ni­zo­vala događaj „Mist­ični umovi” u umet­ničkom kolek­tivu Kva­ka 22 koji je pro­mo­visao dela Ale­han­dra Hodor­ovskog i Dejvi­da Linča u izdan­ju izdavačke kuće Arete. Do sko­ra je bila ured­ni­ca u Oblakoder mag­a­z­inu posvećenom mladi­ma u kul­turi, koji se bavi pro­mo­visan­jem mladih umet­ni­ka koji nema­ju pros­to­ra u medi­ji­ma. 

Veli­ka ljubav joj je analogna fotografi­ja, a najviše uži­va u fotografisan­ju lju­di na uli­ci. To je svet koji nika­da ne sta­je, hil­jade sli­ka men­ja­ju lica u pro­lazu. 

Želi da otvori pozorište i kreira umet­ničke sadrža­je za osobe sa poteškoća­ma u razvo­ju. Naredne godine sebe vidi na mas­ter studi­ja­ma u polju kul­ture u Špani­ji.